Ακύρωση Παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικώς ή με email, εντός 24 ωρών από την ώρα πραγματοποίησής της.

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης και ακύρωσης της παραγγελίας έως ότου ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής της. Σε περίπτωση που έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει το προϊόν (με βάση τις παρακάτω προϋποθέσεις) καταβάλλοντας το μεταφορικό κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Πολιτική Επιστροφών

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 4 παρ.10 τού ν.2251/1994 (ΦΕΚ 191 Α’/16 Νοεμβρίου 1994) και σε συνδυασμό με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (Κ.Υ.Α.Ζ1-891/30.8.2013), ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβει τα προϊόντα.

Για να γίνει η επιστροφή θα πρέπει:

  • Τα προϊόντα να βρίσκονται στην κατάσταση που τα παραλάβατε, ΧΩΡΙΣ να έχει αποσφραγιστεί η συσκευασία τους και να συνοδεύονται από την απόδειξη ή το τιμολόγιο πώλησης.
  • Να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή να στείλετε email, εξηγώντας τους λόγους που επιθυμείτε να γίνει η επιστροφή.
  • Να στείλετε με δική σας ευθύνη και χρέωση τα προϊόντα στην έδρα της επιχείρησης.
  • Να μην έχει παρέλθει το διάστημα των 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.
  • Να έχει ειδοποιηθεί το κατάστημα για την επιστροφή των προϊόντων.
  • Στον έλεγχο που γίνεται μετά την επιστροφή, τα προϊόντα να είναι στην αρχική τους κατάσταση.
  • Η μεταφορά των προϊόντων επιβαρύνει τον αγοραστή. Η εταιρεία φροντίζει για την σωστή και άρτια συσκευασία του εκάστοτε προϊόντος ώστε να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα καταστροφής κατά τη μεταφορά του.
  • Σε κάθε περίπτωση όμως είναι δυνατόν να προκληθεί ζημιά ή σπάσιμο σε προϊόντα κατά τη μεταφορά τους και για αυτό η εταιρία μας με συνείδηση απέναντι στον πελάτη, αναλαμβάνει την αντικατάσταση του σπασμένου προϊόντος με βασική προυπόθεση ο πελάτης να επικοινωνήσει μαζί μας την ημέρα της παραλαβής του προϊόντος ή την επόμενη. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα αντικαθίσταται το σπασμένο προϊόν καθώς δε μπορεί να διαπιστωθεί η υπαιτιότητα για το σπάσιμο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σημειώνεται ότι περιπτώσεις όπου το επιστρεφόμενο προϊόν δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση δεν μπορεί να επιστραφεί.Φθορά της συσκευασίας ή του αντικειμένου, καθιστά αυτόματα το προϊόν μη άξιο επαναπώλησης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η πολιτική επιστροφών αφορά όλα τα προϊόντα που στο site μας υπάρχουν σε απόθεμα! Δεν επιστρέφονται προϊόντα που είναι σε προσφορά και προϊόντα με σήμανση “Διαθέσιμο σε 1 έως 3 Ημέρες” που δεν είναι διαθέσιμα και παραγγέλνονται για τη συγκεκριμένη παραγγελία.

  • Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος για να διαπιστωθεί το εν λόγω ελάττωμα θα πρέπει το προϊόν να επιστραφεί πρώτα στην εταιρία μας και εφόσον διαπιστωθεί να αντικατασταθεί από καινούριο προϊόν εντός 10 ημερών.
  • Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 10 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 000502001000