Αγοράστε τώρα, πληρώστε αργότερα με Klarna.

Συνεργαζόμαστε με την Klarna για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία αγορών.

Είναι smoooth και απλό

Η Klarna ανεβάζει τον τρόπο που κάνετε τις αγορές σας σε άλλο επίπεδο. Επιλέγοντας Klarna στο ταμείο, θα έχετε την επιλογή να αγοράσετε τώρα αλλά να πληρώσετε αργότερα. Αγορές όπως πρέπει. Εύκολες, ασφαλείς και fun.

3 άτοκες πληρωμές

Πληρώστε για την αγορά σας σε 3 άτοκες πληρωμές, ώστε να κατανείμετε το κόστος της αγοράς σας σε βάθος χρόνου. Η πρώτη πληρωμή πραγματοποιείται κατά την επεξεργασία της παραγγελίας και οι υπόλοιπες 2 πληρωμές λαμβάνονται αυτόματα κάθε 30 ημέρες από τον τραπεζικό λογαριασμό, την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα της επιλογής σας. Με την Klarna, έχετε την ευελιξία να κάνετε αγορές χωρίς τόκο.

Πώς να κάνετε αγορές με την Klarna

Προσθέστε τα προϊόντα στο καλάθι σας και μεταβείτε στο ταμείο.

Στο ταμείο, επιλέξτε την Klarna για να πληρώσετε όπως εσείς επιλέξετε για την αγορά σας.

Διαχειριστείτε τις παραγγελίες και τις πληρωμές σας στην εφαρμογή Klarna.

Ο καλύτερος τρόπος για τις αγορές σας.

Όλες οι αγορές σας συγκεντρωμένες σε ένα σημείο, πληρωμή των υπολοίπων σας και πολλά άλλα, μέσα από την εφαρμογή Klarna. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας από τη διεύθυνση https://app.klarna.com/login. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, η Εξυπηρέτηση Πελατών μας είναι εκεί για εσάς.

Με ασφάλεια και σιγουριά.

Στην Klarna, εφαρμόζουμε ισχυρούς ελέγχους κατά της απάτης για να προστατεύσουμε τους πελάτες μας και να αποτρέψουμε τους παραβάτες από μη εξουσιοδοτημένες αγορές.

Συχνές ερωτήσεις

Δεν βλέπετε την ερώτησή σας εδώ; Επισκεφτείτε τη σελίδα μας Συχνές Ερωτήσεις για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση της Klarna. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Klarna στη διεύθυνση https://www.klarna.com/gr/exipyretisi-pelatwn/, ή κατεβάζοντας την εφαρμογή Klarna.

Πώς μπορώ να πληρώσω σε 3 άτοκες πληρωμές;

Εάν η παραγγελία σας πληροί τις προϋποθέσεις για «Πληρωμή σε 3 δόσεις», μπορείτε να κάνετε την επιλογή κατά την πληρωμή και να μοιράσετε το κόστος της αγοράς σας σε τρεις άτοκες πληρωμές. Θα χρεώνονται κάθε 30 ημέρες ξεκινώντας από τη στιγμή που επιβεβαιώνεται η παραγγελία σας (συνήθως την ημερομηνία αποστολής). Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσθέσετε τα στοιχεία της τραπεζικής εντολής, της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για τις αυτόματες πληρωμές. Θα σας ενημερώσουμε όταν πρέπει να πραγματοποιηθεί η πληρωμή σας – μπορείτε απλά να καθίσετε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την αγορά σας. Δείτε τους όρους του προϊόντος .

Υπάρχει κάποιο τέλος για τη χρήση των 3 άτοκων πληρωμών;

Χωρίς χρεώσεις και χωρίς τέλη, διαβάστε περισσότερα στους όρους του προϊόντος .

Σχετικά με την Klarna

Η Klarna, που ιδρύθηκε στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης και ο κορυφαίος πάροχος εναλλακτικών πληρωμών. Το όραμα της Klarna είναι να καταστήσει τις αγορές smoooth, προσθέτοντας αξία για τους καταναλωτές και τους λιανοπωλητές με μοναδικές επιλογές πληρωμής και ανώτερη εμπειρία πελάτη.

Η Klarna απασχολεί 5.000 υπαλλήλους σε 45 χώρες και πρωτοπορεί στις εναλλακτικές πληρωμές, εξυπηρετώντας 147 εκατομμύρια καταναλωτές και παρέχοντας 400.000 λύσεις πληρωμών για εμπόρους.

https://www.klarna.com/gr/schetika-me-emas/